MEER DAN ALLEEN RAMEN WASSEN

Uiteraard staat bij ons de glasbewassing centraal, maar wij voorzien veel klanten ook met aanvullende diensten. Vanwege onze gedegen ervaring, ons materieel en onze snelle inzetbaarheid bieden wij verschillende diensten aan.

GLASBEWASSING


Wij verzorgen niet alleen de glasbewassing aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand. Daarbij hoort bij ons ook een zorgvuldig gereinigd kozijn.

 

Daarnaast reinigen wij op verzoek ook rolluiken, lichtstraten en uw serre.
De buitenzijde kunnen wij niet alleen op traditionele wijze voor u reinigen, maar ook met ons Osmose wassysteem zorgen wij voor een stralend en streeploos resultaat.

 

Door het gebruik van Osmose water kunnen we nog meer vuil verwijderen en komen wij, werkend vanaf de grond, bij die moeilijk bereikbare ramen.

 

Wij hanteren geen vaste prijzen voor onze diensten. Ieder huis is net zo uniek als de mensen die er wonen. Daarom komen we van tevoren graag eens bij u langs om een prijs op maat te maken.

 

Als u alvast een indicatie wilt hebben wat het kost om bij u de ramen te laten wassen stuur dan foto’s door van uw woning via WhatsApp. Wij sturen dezelfde dag nog een prijsopgave.

SOFTWASH LAND VAN CUIJK


Wij kunnen het schoonmaakonderhoud verzorgen van de gehele buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen de ramen, maar ook alle daken, gevels, het dakbeschot, dakkapellen, rolluiken en zelfs het straatwerk kunnen we voor u uit handen nemen.

 

Ook deze plekken wordt door weer en wind vuil. Zowel aan de zonkant, waar het vuil zich extra kan gaan hechten, maar ook aan de schaduwkant, waar vocht, schimmel en algen zich nestelen en hun schade kunnen aanrichten aan uw woning of bedrijfspand. Door dit te laten reinigen verlengt u niet alleen de levensduur van uw woning of bedrijfspand, maar ook het aangezicht komt het zeker ten goede.

 

Wat is Softwash?
Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode pakken we schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aan en zorgen dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk, waardoor er geen kans op schade is aan uw woning of pand. Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen soms wel 3 tot 5 keer langer schoon.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren.

ZONNEPANELEN REINIGEN


Steeds meer woningen hebben zonnepanelen en ook die worden door het weer, roet van haardkachels, uitlaatgassen, mos, stuifmeel en vogelpoep vuil. Om een goed rendement te garanderen is het van belang uw zonnepanelen professioneel te laten reinigen.

 

Kraanwater veroorzaakt kalkaanslag op uw zonnepanelen, wat de levensduur en opbrengst beïnvloedt. Wij maken uitsluitend gebruik van kalkvrij osmosewater om de levensduur en efficiëntie van uw zonnepanelen te garanderen.
Osmosewater is door middel van harsfilters gewonnen puur water. De filters verwijderen mineralen, zouten en kalk uit het water waardoor puur water overblijft.

 

Osmosewater heeft een sterk reinigend vermogen waardoor schoonmaakmiddelen overbodig zijn en het droogt streeploos op. 100% geschikt voor zonnepanelen en milieuvriendelijk.

 

Door uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen heeft u een rendementswinst van 3% tot 5%.
Het reinigen van uw zonnepanelen kunt u door ons laten doen voor € 4,- per paneel. Bij meer dan 12 panelen kunnen wij een gereduceerd tarief hanteren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

DAKGOTEN LEDIGEN


Het regelmatig laten ledigen van uw dakgoten voorkomt dat u die moet repareren of vernieuwen.
Bij een verstopping kan een dakgoot namelijk lekken en breken onder het gewicht van het opgehoopte vuil en water. Omdat een verstopte dakgoot het water niet goed afvoert, zal het overtollige water bovendien over de rand en zo ook over de gevel lopen.
Dat kan op termijn schimmels en vochtplekken op de muren doen ontstaan. Bij houten gevelbekleding kan het natte hout zelfs beginnen te rotten. Een slecht onderhoud van je dakgoot houdt dus risico’s in voor zowel de dakgoot als de muren.

 

Het schoonmaken is vaak een lastige en vervelende klus. Deze kunnen wij u uit handen nemen zodat u niet op die hoogte hoeft te werken. Wij hebben immers het materieel om het ook op een veilige manier uit te voeren. De kosten liggen tussen de € 3,- en € 5,- per meter. Dit is afhankelijk van de hoogte en het soort dakgoot dat u heeft. Neem contact op voor de mogelijkheden.