sime-basioli-BRkikoNP0KQ-unsplash

Hoi, Zeelen is de naam,

Zeelen Glasbewassing begon in juni 2021 als zelfstandige met de verzorging van stralende en streeploze ramen. Het bedrijf is gevestigd in Cuijk en is werkzaam binnen een straal van 20 kilometer. We doen ons werk met veel plezier en een klein babbeltje zit er meestal wel in.

EEN BEKEND GEZICHT

Ik ben Jeroen Zeelen en oprichter van Zeelen Glasbewassing, omdat ik vond dat het tijd werd om het roer in handen te nemen en mijn eigen koers te gaan varen.

 

Nadat ik in mijn jeugdige jaren naast mijn studie al een aantal jaren ervaring had opgedaan als glazenwasser belandde ik toch in de horeca. Dat was me immers van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Ik kom dan ook uit een echte horecafamilie. Opgegroeid bij mijn vader en moeder in Café de toerist, daar waar u tegenwoordig in Restaurant Smaak wordt verwelkomd door mijn kleine broertje Ronald en u zoumij kunnen herkennen als die leuke barman in Café taurus en in de Schouwburg van Cuijk.

 

Na een aantal omzwervingen in de horecabranche was het tijd voor wat meer regelmaat in mijn leven en heb ik de laatste 8 jaar weer vol passie mijn bijbaantje opgepakt. En daar ben ik toch verknocht aan geraakt. De omgang met de klant en de waardering die ik daarvan terug krijg voor mijn werk. Het lekker in de buitenlucht zijn en elke dag weer op een andere plek mijn werkzaamheden verrichten. Geen enkele dag is saai te noemen en ik ben niet bang om vieze handen te krijgen.

 

Inmiddels timmeren we alweer ruim twee jaar aan de weg en hebben we vele woningen en bedrijven laten stralen. De klanten weten ons inmiddels zo goed te vinden en te waarderen, dat onze planning al een half jaar vol zit. Afgelopen zomer heeft Joel ons team verlaten voor een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan en hebben diverse collega glazenwassers ons geholpen in de drukke periode. Vanaf eind september is Thomas vier dagen in de week met mij mee om te zorgen dat niemand door vieze ramen heen hoeft te kijken. Ook gaat hij voor ons aan de slag met de website, socials en het verbeteren van de commerciële activiteiten.

GROENE THEE EN EEN KOPJE KOFFIE

Door het persoonlijke contact staat u als klant centraal en proberen wij voor uw schoonmaakklus een stralende oplossing te vinden. Wij zullen u tijdig informeren wanneer we langskomen om uw ramen te wassen.

En als ik dan bij u langs kom, zou een kopje groene thee of een glas ijsthee (bij warme dagen) heerlijk zijn. Thomas is trouwens van een goede bak koffie met twee suiker. Tot snel….

  • Glasbewassing
  • Zonnepanelen
  • Dakgoot ledigen
  • Houtwerkreiniging,
  • Rolluiken
  • Gevelbeplating en trespa